2016. január 26. Közgyűlés összefoglalója

     A 2016. év első közgyűlésére 2016. január 26-án került sor Kiskunfélegyháza Város Önkormányzatának épületében. A határozatképességhez szükséges 50% + 1 fő nem volt jelen, így megismételt közgyűlést tartott az Egyesület.  A közgyűlés több fontos kérdésben döntött.

A Közgyűlés elfogadta a 2015. költségvetési év könyvvizsgálatáért felelős személyét, dr. Nagy Melinda személyében és felhatalmazta az Egyesület Elnökét a szerződés megkötésére.

A  Kiskunok Vidékéért Egyesület 2016. évi költségvetését  a Közgyűlés elfogadta.

A Kiskunok Vidékéért Egyesület határozott az Egyesület székhelyének 6100 Kiskunfélegyháza, Korona utca 4. 1/3. címre történő áthelyezéséről.

A Kiskunok Vidékéért Egyesület közgyűlése elfogadta a 2014-2020 tervezési időszakra és az Egyesület illetékességi területére

(Bugac, Bugacpusztaháza, Csólyospálos, Gátér, Kiskunfélegyháza, Kiskunmajsa, Kömpöc, Pálmonostora, Petőfiszállás, Móricgát, Tiszaalpár, Jászszentlászló, Szank)

vonatkozó Helyi Fejlesztési Stratégia tervezetét a benne foglalt tartalommal. A Helyi Fejlesztési Stratégia tervezetét a Kiskunok Vidékéért Egyesület az Irányító Hatóság részére továbbküldi véleményezésre.

 

Bugac

Csólyospálos

Gátér

Jászszentlászló

Kiskunfélegyháza

Kiskunmajsa

Kömpöc

Pálmonostora

Petőfiszállás

Szank

Tiszaalpár